Βήμα προς βήμα πως θα χρησιμοποιήσετε το inADZ.gr


Αποκλειστικά μέσω του eshop inADZ.gr γίνεται πλέον η καταχώρηση νέων αγγελιών στο INKEFALONIA.GR

Στο παρακάτω οδηγό σας παρουσιάζουμε βήμα προς βήμα πως θα καταχωρήσετε δωρεάν την αγγελία σας ή πως θα αγοράσετε πακέτο αγγελίας.

  • Για δωρεάν καταχώρηση αγγελίας : 

Για να καταχωρήσετε την αγγελία σας δωρεάν επισκεφθείτε  το inADZ.gr και στη συνέχεια επιλέξτε από το κεντρικό μενού Πακέτα προώθησης > Αγγελίες (Δωρεάν), όπως στην παρακάτω εικόνα :

Είτε επιλέξτε Δωρεάν καταχώρηση αγγελίας από την αρχική σελίδα στο κάτω μέρος, όπως στην παρακάτω εικόνα : 

  • Για επι πληρωμή αγορά αγγελίας (Premium)

Επιλέξτε από το κεντρικό μενού “Πακέτα προώθησης” και στη συνέχεια Αγγελίες, όπως στην παρακάτω εικόνα : 

Είτε επιλέξτε το ροζ banner Ανάρτηση αγγελιών, όπως στην παρακάτω εικόνα : 

Το δημοφιλές πακέτο επι πληρωμή ανάρτησης ονομάζεται “Αγγελία Premium”. Επιπρόσθετα, δίνουμε ακόμη 3+1 πακέτα ανάρτησης αγγελιών. 

Αγγελία Premium 60 : Ανάρτηση για 60 ημέρες και 8 κοινοποιήσεις

Αγγελία Premium Plus : Ανάρτηση για 30 ημέρες με ταυτόχρονη ανάρτηση σταθερής αποκλειστικής θέσης σε αρχική και εσωτερικές με μόνιμη προβολή

Αγγελία Premium Plus 60  : Ανάρτηση για 60 ημέρες με ταυτόχρονη ανάρτηση σταθερής αποκλειστικής θέσης σε αρχική και εσωτερικές με μόνιμη προβολή

Το inADZ.gr πρακτικά αποτελεί ένα eshop , όπως αγοράζετε προϊόντα και υπηρεσίες από το internet.

Δίνει τη δυνατότητα πληρωμής και με πιστωτική / χρεωστική κάρτα σε ασφαλές περιβάλλον που διασφαλίζει την συναλλαγή αλλά και με τραπεζική κατάθεση, ή αποστολή εμβάσματος στο paypal.

Αφού επιλέξτε το πακέτο που επιθυμείτε πληκτρολογήστε το κείμενο (η επικολλήστε το) και επιλέξτε στη συνέχεια “Προσθήκη στο καλάθι”, όπως στην παρακάτω εικόνα :

Στη συνέχεια επιλέξτε “Καλάθι”, όπως στην παρακάτω εικόνα :

Στο επόμενο βήμα το inADZ.gr θα σας εμφανίσει το καταχωρημένο κείμενο και την ανάλυση του κόστους (κόστος + φόρος), όπως στην παρακάτω εικόνα.

Πατήστε ολοκλήρωση παραγγελίας για να μεταβείτε στο τελευταίο στάδιο συμπλήρωσης  των στοιχείων σας :

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας (προσωπικά και επαγγελματικά), όπως στην παρακάτω εικόνα :

Τέλος επιλέξτε τρόπο πληρωμής και “Αποστολή παραγγελίας“.

Εάν επιλέξτε τραπεζική μεταφορά, ο αριθμός λογαριασμού θα εμφανισθεί στην επόμενη κάρτα. Η αγγελία θα εμφανισθεί μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής. Εάν επιθυμείτε να γίνει άμεση ανάρτηση στείλτε email στο [email protected] με το αποδεικτικό της μεταφοράς και αναγράφοντας τον κωδικό παραγγελίας που θα λάβετε στο email σας.

Για απορίες, σχετικά με τη χρήση της υπηρεσίας, μπορείτε να καλείτε στο 2671024715 (εμπορικό τμήμα) ή να στέλνετε email με αίτημα υποστήριξης, στο [email protected] συμπεριλαμβάνοντας το κινητό σας τηλέφωνο.

Άμεση μετάβαση στην δωρεάν καταχώρηση

Άμεση μετάβαση στα διαθέσιμα επι πληρωμή πακέτα

Μέσω του inADZ.gr μπορείτε να αγοράζετε επίσης άρθρα προώθησης (advertorial) , ραδιοφωνική διαφήμιση και σταθερά banner, ενώ η υπηρεσία σταδιακά θα εμπλουτίζεται.

Scroll to Top